Se kamper gratis på Åråsen!

Vi ønsker å informere dere om ulike muligheter og tilbud dere har som medlem i LSK Bredde på kampdag. Fribillettene til LSK Bredde er på RB-tribunen.

  • Vi har gratis inngang for medlemmer i LSK Bredde og rabatert pris for foresatte/søsken på alle LSK-kampene på Åråsen. Disse billettene hentes ut/kjøpes på kampdag i «Buen», samme luke der man møter opp for registrering i forbindelse med dugnad. Lukene åpner to timer før kampstart og stenger ved avspark. 
  • Breddelagene kan via lagleder reservere billetter til hele laget i forkant av kamp. Bestillingen sendes til billett@lsk.no - og de hentes ut samlet i konvolutt ved «Buen» i luken «reserverte billetter».
  • Alle har mulighet til å kjøpe sesongkort på Åråsen, kr 500 for aktive medlemmer i LSK Bredde og kr 1200 for foresatte/søsken. Her kan man velge mellom RB-tribunen og DNB-tribunen (Felt O & P).
  • «Representasjonsbilletter» er nytt av året. Dere er flotte representanter for LSK når dere reiser ut i området vårt og spiller kamper. Vi ønsker at dere innimellom kan ta med billetter til motstanderne og gi dette som en «gave». Dersom dere trenger slike «representasjonsbilletter»: Ta kontakt med klubben på billett@lsk.no for å få utlevert billetter.  

HUSK FANZONE:

Vi ønsker alle barn og unge velkommen til LSKs Fanzone som vi setter opp alle kamper som starter klokka 18.00 eller tidligere. Fanzone er samlingspunkt og møteplass for familier og supportere. I 2018-sesongen har vi oppgradert satsingen, og åpner to timer før avspark for å skape stemning og engasjement i forkant av kampene på Åråsen. Les mer om på www.lsk.no

Til alle medlemmer i LSK Bredde som ønsker seg en bedre oversikt over kamptidspunkt og motstander: Gå inn på vår egen hjemmeside www.lsk.no for informasjon rundt kamper, nyheter rundt laget og masse stoff som kan gjøre opplevelsen på Åråsen enda litt bedre.

Et annet alternativ til hjemmesiden er appen MinFotball hvor du kan legge til Lillestrøms A-lag og flere andre av våre lag. Her vil du kunne se alt av informasjon om tidspunkt, motstander, vær osv.

  1. Last ned appen fra din lokale nedlastningsapp
  2. Søk opp og trykk på Lillestrøm
  3. Velg kategori voksen og deretter Lillestrøm Menn Senior 1
  4. Velg om du ønsker å legge Lillestrøms kamper inn i kalender

Dette vil være et nyttig verktøy for å innhente kampinformasjon. Her vil du også Eliteserie-tabellen, kontaktinformasjon og mye annet LSK-relatert innhold. Denne appen kan også brukes til alle andre LSK lag.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside www.LSK.no og gjerne følg oss på sosiale medier under navnet «lillestrømsk» for liveoppdatering og mye annet.

 

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift